7 x originele kerstcadeaus

1. LED strip

Een LED strip is heel veelzijdig en kan in elke kamer gebruikt worden. Een mooi lichtaccent in een kast in de living, of een extra bron van licht voor in de slaapkamer? EGLO LED strips kleef je eenvoudig op de plek waar je ze wilt, kort ze in tot de lengte die je nodig hebt, en klaar!

Graag meer inspiratie over led strips? Hier vind je 5 manieren om led strips in je interieur te gebruiken of tips over het kiezen en installeren van led strips.

2. Leeslamp

Is je geliefde vriend of familielid een fervente lezer? Dan kan je niet misgaan met een leeslamp! Kies een klemspot die je eenvoudig in het stopcontact stopt en aan een tafel of je boek klemt. Een vloerlamp kan daarnaast ideaal als sfeerverlichting in de woonkamer, slaapkamer of living.

3. Sfeervolle tafellamp

Met een sfeervol tafellampje kan je nooit misgaan. Of je hem nu op je nachtkastje, tv-kast of dressoir neerzet, een beetje extra sfeerverlichting is altijd een goed idee.

4. Bureaulamp

Een student in de familie? Of iemand met een home-office die een extraatje kan gebruiken? Geef een mooie bureaulamp cadeau. Kies voor een modern exemplaar zoals de Cognoli, of een meer klassiek exemplaar zoals de Borgollio.

5. Buitenverlichting

Wanneer je verhuist of (ver)bouwt is tuinverlichting waarschijnlijk het laatste op je lijstje waar je je mee bezig wil houden. Een perfecte cadeau om dan aan de verbouwer te geven dus! Een buitenlamp uit onze Comfort & Safety collectie heeft bovendien een bewegingssensor en zal dus aanspringen wanneer er iemand in het bereik wandelt. Zo gebeuren er minder accidentjes en zullen inbrekers afgeschrikt worden!  

6. Slimme verlichting

Een leuke cadeau voor iedereen die van technologie houdt of geïnteresseerd is in een smart home: slimme verlichting. Helemaal niet duur, gemakkelijk te installeren, en eenvoudig bedienbaar met de afstandsbediening, de gratis app of via stembediening (na koppeling met Amazon Alexa of Google Home). Meer weten over onze slimme lampen? Ontdek hier 7 voordelen van slimme verlichting of hier alles over onze Connect Z serie.

7. Lichtbronnen

Geef eens een (of meerdere) coole lichtbron cadeau! Er bestaan zoveel leuke vormen, kleuren en formaten van lampen, dat je je hele interieur kan opvrolijken met enkele nieuwe exemplaren!

Hopelijk helpen deze cadeautips jou om een origineel cadeau voor je geliefden te vinden dit jaar! Heb je nog geen kerstverlichting gekocht? Neem dan zeker een kijkje bij onze kerstlampjes. Alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar gewenst!