Gratis levering - vanaf 75 euro    24h/24 winkelen - eenvoudig en flexibel    Gratis advies - bel of mail ons
Gratis levering - vanaf 75 euro    24h/24 winkelen - eenvoudig en flexibel    14 dagen bedenktijd

EGLO BLOG


Categorieën


Onze nieuwigheden


Huidige trends

Materiaal en stijlen

De voordelen van EGLO

 Ontwikkeld in Tirol

Het hoofdkantoor van de EGLO Groep is gevestigd in Pill, Tirol. Driehonderd gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers ontwikkelen lampen die verkocht worden over de hele wereld.

 Marktleider

Overal ter wereld is verlichting nodig en dat past precies in het plan van EGLO. Wereldwijd voorzien we mensen van de mooiste en beste lampen. Met ongeveer 70 verkoopkantoren op vijf continenten zijn we goed op weg.

 Groot assortiment

Het afgelopen jaar zijn er alleen al negenhonderd nieuwe producten ontwikkeld en het huidige assortiment omvat nu meer dan negenduizend artikelen. Elke dag worden er tachtigduizend nieuwe producten geproduceerd en naar onze klanten verzonden.

 “Groen” licht

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. LED-technologie bespaart niet alleen energie, maar is tevens kostenbesparend. Door de lange levensduur wordt er ook bespaard op waardevolle, natuurlijke bronnen.

 Kwaliteit en garantie

EGLO stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en services. Alle ontwikkelings- en productiestappen, van de ontwerpfase tot de serieproductie worden zorgvuldig gecontroleerd.

 Bij jou in de buurt

Logistiek speelt een belangrijke rol in onze organisatie. EGLO beschikt over zeventien magazijnen met een totale opslagruimte van 200.000 m3. Via deze magazijnen kunnen wij zeer snel leveren.