Besplatna dostava za porudžbine preko 15.000 RSD    Kupovina 24h - jednostavno i lako    Pozovite nas +381116898036

Najbolje prodavani

Unsere Empfehlungen

Aktuelni trendovi


Katalozi 2022/23

KataloziKatalozi

Ovde možete pogledati sve naše aktuelne kataloge i odabrati rasvetu po vašoj želji.


Materijali i stilovi

Vaše prednosti uz EGLO

 Projektovan u Tirolu

Sedište kompanije EGLO je u mestu Pill, austrijskoj oblasti Tyrol. Ovde 300 kvalifikovanih i motivisanih zaposlenih radi na razvoju osvetljenja za ceo svet.

 Globalni lider

Dan i noć, svetlost i tama su globalna briga. To je ono što i mi želimo da budemo. Sa preko 70 naših prodajnih kompanija na pet kontinenata, na dobrom smo putu.

Odličan izbor

Samo u poslednjih godinu dana razvijeno je više od 900 novih proizvoda, a naš trenutni asortiman sadrži oko 4.000 proizvoda. Svakodnevno proizvodimo 80.000 proizvoda koji pronalaze put do kupaca širom sveta.

 Zeleno svetlo

Održivost nam je važna. To možete dobiti od nas na tri načina: LED tehnologija ne štedi samo energiju već i troškove, a dugovečnost štedi dragocene resurse.

 Kvalitet i garancija

Postavljamo visoke zahteve za kvalitet naših proizvoda i usluga. Zbog toga se svi koraci razvoja i proizvodnje, od ideje proizvoda preko faze dizajna do zrelosti proizvoda, odvijaju s ovom perspektivom na umu.

 Blizu vas

Ključnu ulogu u našoj organizaciji igra logistika. 17 skladišta sa ukupnom površinom skladišta od preko 200.000m³ govore sami za sebe. To nam omogućava da blagovremeno opskrbljujemo naše trgovinske partnere i stavljamo proizvode na raspolaganje za vas.