Transport falas mbi 70 euro    24h pazar - i thjeshtë dhe fleksibil    Direkt nga prodhuesi

Më të shiturat

Tendencat aktuale

Materiali & Stili

Përparësitë tuaja me EGLO

 Dizajnuar në Tirol 

Qendra e grupit global EGLO është selia e kompanisë së saj në Pill, në Tirolin austriak. Kjo është ajo ku 300 punonjës të kualifikuar dhe të motivuar zhvillojnë drita për të gjithë botën.

 Një udhëheqës global

Ditën dhe natën, në dritë dhe në errësirë, çdo gjë ndodh në shkallë globale. Sfidë për EGLO-n është që të mbulojë gjithë këtë hapësirë, dhe jemi në atë drejtim përmes 70 kompanive në 5 kontinente.

 Një zgjedhje e shkëlqyer

Vetëm gjatë vitit të fundit, më shumë se 900 produkte të reja u zhvilluan dhe diapazoni aktual i produkteve tona përbëhet nga rreth 4,000 artikuj. Çdo ditë, ne prodhojmë 80,000 produkte që gjejnë rrugën e tyre për klientët në të gjithë botën.

 Dritë e gjelbër

Qëndrueshmëria është e rëndësishme për ne. Ju mund ta merrni atë nga ne në tre mënyra: Teknologjia LED jo vetëm që kursen energji por edhe kosto, dhe jetëgjatësia kursen burime të vlefshme.

 Cilësi dhe garanci

Ne vendosim kërkesa të larta për cilësinë e produkteve dhe shërbimeve tona. Kjo është arsyeja pse të gjitha hapat e zhvillimit dhe prodhimit, nga ideja e produktit përmes fazës së dizajnit deri në nxjerrjen e produktit, të gjitha zhvillohen duke pasur parasysh këtë perspektivë.

 Pranë jush

Një rol kryesor në organizatën tonë luan logjistika. 17 depo me një sipërfaqe totale magazinimi prej mbi 200,000 m³ flasin vetë. Kjo na lejon të furnizojmë partnerët tanë tregtarë në kohën e duhur dhe ta bëjmë produktin të disponueshëm për ju.