Rreth EGLO

Pika referimi

Momente që shfaqin historinë tonë të ndritshme.

Vendosni numrin 1969 në një motor kërkimi. Do të zbuloni se ishte një vit shumë i ngarkuar:

Amerika festoi Neil Armstrong, njeriun e parë në hënë. Transplanti i parë i zemrës u krye në Gjermani dhe Concorde shkoi në fluturimin e saj të virgjër në Francë. Historia jonë e korporatave fillon gjithashtu në atë vit.


Menaxhimi i EGLO

Një anije nuk mund të mbahet në udhë pa një kapiten dhe një timon. Për ne, kjo përgjegjësi ndahet midis menaxhimit të grupit dhe menaxhimit të zgjeruar.


Menaxhimi i grupit të zgjeruar