Modern

Kur perceptojmë ngjyrat, shqisat dhe shijet tona personale hyjnë në lojë. Pra, këtu është shumë individuale. Kur mendojmë për stilin modern të jetesës, megjithatë, ngjyrat nuk kanë rëndësi, sepse kjo karakterizon gjithçka, por jo "shumëngjyrëshe". E bardha, gri dhe e zeza janë gjeneratorët e ngjyrave në peizazhet moderne të jetesës. Mobiljet e thjeshta, aksesorët elegantë dhe ndriçimi pa kohë sigurojnë mobilje fleksibël dhe të pakohë. Mbështetuni, shfletoni botën tonë moderne të llambave dhe le të frymëzoheni nga ekspertët e brendshëm!

Filter
Çmimi
Çmimi
Dhoma / Fushë
Dhoma / Fushë
Produkt-Lloji
Produkt-Lloji
Funksionet
Funksionet
Dizajni
Dizajni
Teknologjia
Teknologjia
Materiali
Materiali
Ngjyra
Ngjyra
Numri i flakëve
Numri i flakëve
Fyti
Fyti
Poçat të përfshirë
Poçat të përfshirë
View as Grid List

Artikujt 1-24 nga 251

Artikujt 251

Set Descending Direction

Artikujt 1-24 nga 251

Artikujt 251

për faqe

Stili modern - ky është ndriçimi i duhur nga EGLO

Kuptohet, stili modern kërkon një vijë të qartë. Por nëse e do këtë, ky është vendi për ty. EGLO sjell dizajnin modern në shtëpinë tuaj: Koncepti i jetesës moderne është kombinimi i elementeve të ndryshme të brendshme. Mënyra më e lehtë për të përshkruar stilin modern të jetesës është të shëmtosh çdo gjë superfluoze – të pakësosh pjesën tjetër, por ta bësh atë me cilësi të lartë. Një brendësi moderne në dhomën e ndenjes duket gjithmonë me stil dhe është me bukuri të pakohë. Detajet e vogla dhe thekset e ngjyrave e bëjnë të gjithë konceptin të bukur në kohë të pakohë, por të rehatshëm.


Nuk është gjëja e duhur?

Këtu mund të gjeni gamën tonë sipas dhomës: