Industrial

Ndriçuesit industrialë janë ende shumë në modë. Forca e tyre: Mbi të gjitha, ata i rrethojnë në mënyrë të përsosur projektimet e reduktuara të jetesës. Meqë ra fjala, ju mund të jetoni dashurinë tuaj për chic industriale edhe në qoftë se ju nuk jetoni në një papafingo të madhe të qytetit. Llambat e stilit industrial kanë kohë që kanë pushtuar shtëpinë një-familjare në fshat dhe apartamentin e qytetit. Llambat në stilin industrial duken moderne dhe në kohë të përjetshme fisnike pavarësisht materialeve të vrazhda dhe kështu sjellin sharmin e ashpër të fabrikës në një mënyrë bashkëkohore në shtëpinë tuaj. Zbuloni këtu ndriçuesit më të bukur në stilin industrial për çdo dhomë!

Filter
Çmimi
Çmimi
Dhoma / Fushë
Dhoma / Fushë
Produkt-Lloji
Produkt-Lloji
Dizajni
Dizajni
Materiali
Materiali
Ngjyra
Ngjyra
Numri i flakëve
Numri i flakëve
Fyti
Fyti
View as Grid List

Artikujt 1-24 nga 43

Artikujt 43

Page
Set Descending Direction

Artikujt 1-24 nga 43

Artikujt 43

Page
për faqe