Vintage & Retro

Është e pamundur të mos e duash stilin vintage. Jo vetëm moda në këtë stil ka fansa të panumërt, por edhe në dizajnin e brendshëm gjithnjë e më shumë njerëz po e orientojnë veten drejt "ditëve të vjetra të mira". Mobiljet retro, qoftë të blera të reja, qoftë të blera si një goditje fati në tregun e fundit të pleshtave të rrugës, vendosin shenja të exclamation në shtëpinë tuaj që theksojnë shijen tuaj personale. Dhe çfarë mungon ende? Qartë. Llambat për çdo dhomë që e vënë këtë stil mobiljeje tamam në dritën e duhur. Llambat retro në dyqanin EGLO nuk ofrojnë nostalgji, por eufori. Sepse janë shumë të bukura. Por shiko vetë!

Filter
Çmimi
Çmimi
Dhoma / Fushë
Dhoma / Fushë
Produkt-Lloji
Produkt-Lloji
Materiali
Materiali
Ngjyra
Ngjyra
Numri i flakëve
Numri i flakëve
View as Grid List

Artikujt 6

Artikujt 6

Set Descending Direction

Artikujt 6

Artikujt 6

për faqe

Nuk është gjëja e duhur?

Këtu mund të gjeni gamën tonë sipas dhomës: