Fshati

Nëse ndihesh sikur je me pushime në katër muret e tua, ka shumë të ngjarë të kesh zgjedhur një brendësi të stilit të fshatit. Siç sugjeron emri, një shtëpi e tillë të kujton bukurinë e shtëpive dhe pasurive të vjetra të vendit. Lajmi i mirë: Nuk ke nevojë për shtëpinë tënde të fshatit që të zbatosh këtë stil mobilimi shtëpiak. Ndonjëherë detaje të tilla si llambat rezidenciale janë të mjaftueshme për të krijuar këtë atmosferë unike të rehatshme. Dhe ku mund t'i gjesh? Në EGLO, sigurisht!

Filter
Çmimi
Çmimi
Dhoma / Fushë
Dhoma / Fushë
Produkt-Lloji
Produkt-Lloji
Dizajni
Dizajni
Materiali
Materiali
Ngjyra
Ngjyra
Numri i flakëve
Numri i flakëve
Fyti
Fyti
View as Grid List

Artikujt 16

Artikujt 16

Set Descending Direction

Artikujt 16

Artikujt 16

për faqe

Nuk është gjëja e duhur?

Këtu mund të gjeni gamën tonë sipas dhomës: