Antik

Stili antik i mobiljes është po aq i bukur sa edhe i larmishëm dhe mund të interpretohet përsëri dhe përsëri në mënyra të reja dhe individuale. Nëse dëshironi të zbatoni këtë koncept të gjallë në të gjithë shtëpinë tuaj, mund të mbështeteni në mobilje të errëta që thjesht duken me cilësi të lartë, letër muri model dhe elemente dekorative që janë të rregulluara të paktën në çift, por edhe më të mira në grupe. Por thekset e rastit janë gjithashtu të mjaftueshme për t'u bërë antike dhe të rehatshme në shtëpi. Llambat antike – qofshin vërtet të vjetra apo besnike ndaj origjinalit – janë perfekte për këtë.

Filter
Çmimi
Çmimi
Dhoma / Fushë
Dhoma / Fushë
Produkt-Lloji
Produkt-Lloji
Teknologjia
Teknologjia
Materiali
Materiali
Ngjyra
Ngjyra
Numri i flakëve
Numri i flakëve
Fyti
Fyti
Poçat të përfshirë
Poçat të përfshirë
View as Grid List

Artikujt 1-24 nga 78

Artikujt 78

Page
Set Descending Direction

Artikujt 1-24 nga 78

Artikujt 78

Page
për faqe

Nuk është gjëja e duhur?

Këtu mund të gjeni gamën tonë sipas dhomës: