Shtyp

Përgjegjës për përmbajtjen:

EGLO LEUCHTEN GMBH
Heiligkreuz 22
A-6136 Pill

Telefoni: +43 5242-6996-0
Faks: +43 5242-6996-938
www.eglo.com
info@eglo.com

Numri i regjistrit të korporatave: FN 42973 x

Gjykata e regjistrit të korporatave: Gjykata Rajonale (Landesgericht) Innsbruck

Nr. I TVSH-së: AT U330 96404

Anëtarësimi në dhomën e tregtisë për Tirol:

Grupi i lëndës: 320
Grupi i profesionit: 01

CEO:

Mag. René Tiefenbacher

Drejtorët menaxhues:

Mag. Axel Böchzelt

Mag. Peter Gabl

Mag. Christian Huber

 

Përgjegjësia e ligjit editorial dhe të medias:

René Moser