Plaćanje proizvoda u našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina:

  • Gotovinom (plaćanje pouzećem)
  • Platnim karticama - VISA, DinaCard, Maestro i MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta
  • Uplatom na tekući račun Eglo rasvete

Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa WSPay i Raiffeisen bankom i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način. Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisan na Vašem računu se oslobađa i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za nju.

U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je na poručenom modelu označena pogrešna cena (npr. umesto 10.000 na poručenom proizvodu stoji cena od 1.000 dinara), prodavac će nastojati da kupca u što kraćem vremenskom roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za navedeni proizvod važila u trenutku poručivanja. U tom slučaju, kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od porudžbenice.