Poštarina

Rok isporuke

Period isporuke  je 7 do 14 radnih dana. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o kupovini dobili u toku vikenda i državnih praznika, odnosno ako je povećan obim posla kurirske službe. Rok počinje onog trenutka kada primimo porudžbenicu, odnosno dogovorimo detalje o isporuci.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će novac biti vraćen.

Cena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom D Express. Cena isporuke je 400 RSD.


Za kupovine u iznosu preko 15.000,00 dinara dostava je besplatna.

Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08 - 16 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, kako bi se uverili da ne postoje vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na telefon 011/68-98-036 ili putem e-maila na eglo-beograd@eglorasveta.com. Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja, slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

DPD Paketshoplieferung

Sie haben die Möglichkeit Ihre Lieferung innerhalb von 7 Tagen direkt bei einem DPD Paketshop abzuholen. Wählen Sie hierzu die entsprechende Option in unserem Bestellvorgang aus. DPD verfügt deutschlandweit über etwa 6.000 Pickup Paketshops. Die Öffnungszeiten sowie das gesamte Netzwerk mit Paketshops in Ihrer Nähe finden Sie hier.