Trend van het moment: glazen lampen

Eerst en vooral: waarom LED strips?

LED strips hebben talloze voordelen! Ze hebben een lange levensduur, een grote lichtopbrengst en verbruiken weinig. Zo kan je niet enkel besparen op je energiefactuur, maar ben je ook goed voor het milieu! Bovendien zijn LED strips heel veelzijdig en gemakkelijk te installeren, zo maak je elk project in je hoofd waar!

Soorten glas

Er is grote variatie in glazen hanglampen, en dat maakt hen net zo geliefd. Er is een soort voor elke woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor mat glas in een modern interieur, voor helder glas in een landelijk interieur of voor sepiakleurig glas om je retro interieur compleet maken! Tot slot past een zwart glas ook perfect in een modern, landelijk of industrieel interieur.

Een vorm voor iedereen

Ook vind je glazen hanglampen in alle vormen. Kies een ronde hanglamp voor in de woonkamer, een langwerpig glas voor boven de eettafel of een trendy geometrische lamp met glas voor in je salon! Met een glazen lamp zorg je voor sfeer wanneer deze aan staat – en blijft je interieur tegelijkertijd ruimtelijk wanneer deze niet brandt. Daar heffen wij het glas op!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je advies wenst over glazen hanglampen. Onze contactgegevens bevinden zich onderaan. Heb je toch liever een ander materiaal in je huis? Dan vind je misschien inspiratie bij onze betonnen lampen, goudkleurige lampen, Scandinavische verlichting of industriële lampen!