Ontdek EGLO Connect!

Meester van het licht

Dompel je graag je woonkamer onder in warme, gezellige tinten? Of kies je toch eerder voor neutraal daglicht? Geen probleem met EGLO Connect. Je kan kiezen tussen 16 miljoen kleurtinten en 50.000 wittinten! Dimmen is ook mogelijk, met de afstandsbediening of app. Heb je geen inspiratie? Gebruik dan een van de vooraf ingestelde thema’s om de perfecte sfeer te creëren.

Blijf verbonden

De verlichting in de slaapkamer bedienen vanuit de woonkamer? Makkelijk met mesh-technologie. De lampen vormen onderling een netwerk en communiceren met elkaar. Elke extra lamp die je toevoegt, wordt bij het netwerk gevoegd. The sky is the limit! Je kan zelfs kiezen of je de lampen individueel instelt, of groepeert per kamer of functie.

Zoals je wil

Als je ’s ochtends graag op een natuurlijke manier gewekt wilt worden, simuleer dan een zonsopgang in de slaapkamer. Of ben je op vakantie, maar wil je simuleren dat je thuis bent? Stel dan eenvoudig van tevoren het in-en uitschakelen van de verlichting in per tijdstip. Voor de feestliefhebbers, is er trouwens ook een discofunctie waarbij de lampen van kleur en helderheid veranderen om aan te sluiten bij het ritme van de muziek.

Jouw huis - jouw licht

Connect maakt van jouw huis een Smart Home. Stel je favoriete en feelgoodkleuren in en maak gebruik van alle voordelen van de Connect-producten.