Dimmen en meer: welke functie past bij jou?

Leun gewoon achterover ...

Vergeet ingewikkelde conversies of transformators en gebruik gewoon je bestaande schakelaars of je smartphone. Met onze technologie leg je met een gerust hart het telefoonnummer van je elektricien opzij en bedien je het licht met twee vingers in de neus. Bespaar jezelf een tijdrovende ombouw van je elektriciteit en creëer een gezellige sfeer met de juiste verlichting.

Op EGLO kan je rekenen!

De talrijke technologieën van EGLO doen je woonkamer stralen in verschillende kleuren, maken je ’s morgens rustig wakker en onthouden jouw favoriete instellingen. Van de klassieke dimbare lampen tot de Smart-Home-oplossing, je vindt gegarandeerd iets dat bij je past. Zonder ingewikkelde bedrading en helemaal zoals jij het wil. Heel eenvoudig!

Dimbare lampen

Wanneer je gaat bouwen en de verlichting plant voor je huis, gebruik dan wandschakelaars met dimmerfunctie. Hiermee kan je alle dimbare lampen van EGLO bedienen en pas je de lichtintensiteit en helderheid in een oogwenk aan!

Step-dimming

Staat je huis er al en gebruik je graag je bestaande lichtschakelaars? Gebruik dan een step-dimming lamp en schakel eenvoudig tussen 10%, 50% en 100% helderheid door meerdere keren op de lichtschakelaar te duwen.

Tunable licht

Met de lichtschakelaar kan je kiezen uit verschillende lichtkleuren. Afhankelijk van je stemming en bezigheden heb je soms warm wit, soms neutraal wit en soms koud wit licht nodig.

Relax & Work

Studies tonen aan dat je je beter kan concentreren op je werk in neutraal wit licht. Maar om te ontspannen op het einde van de dag, gebruik je dan weer best warm wit licht. Dit is eenvoudig op te lossen met de 2in1-lampen die bediend kunnen worden met je gewone schakelaars. Één klik betekent warm wit en 50% helderheid, een tweede klik betekent dan weer neutraal wit licht met 100% helderheid.  

4- en 5-staps dimmen

4-staps dimbare lampen kunnen met de gewone schakelaar worden gedimd in vier vooraf ingestelde stappen. 5-staps dimbare lampen hebben daarbovenop ook een sfeerverlichtingsmodus.

Tunable White

Gebruik de afstandsbediening of de geïntegreerde touch-functie om te kiezen tussen koude, neutrale of warme witte kleuren. Pas het licht aan uw wensen aan. Met functies als de ingebouwde timer, de nachtlichtfunctie of de geheugenfunctie zorgen de lampen voor extra comfort.

EGLO Colours

Bedien je verlichting met de meegeleverde afstandsbediening. Met dimbaar, warm wit licht en 16 verschillende kleuren pas je je leefruimte aan de gelegenheid aan. Of houd je liever van afwisseling? Dan zet je gewoonweg een van de vier kleurwisselingsprogramma’s aan.

EGLO Connect

EGLO Connect is een fantastisch Smart-verlichtingssysteem dat veel voordelen en functies heeft. Pas je verlichting eenvoudig aan via je afstandsbediening, je smartphone of spraakbediening. Met een timerfunctie gaan je lichten tijdgestuurd aan en uit, om rustig wakker te worden of voor je veiligheid. Er zijn zoveel opties met EGLO Connect! Ontdek ze allemaal hier: www.eglo.com/connect.