Zaštita podataka

Sljedeći uvjeti i objašnjenja odnose se na posjećivanje i pozivanje web stranica Eglo Leuchten GmbH, Heiligkreuz 22, A-6136 Pill, Austrija, telefon: +43 5242 6996 0, Fax: +43 5242 6996 938, info@eglo.com (u daljnjem tekstu: također: "EGLO").

Uvjeti uporabe, zaštita podataka

Uvijeti uporabe

Sav sadržaj EGLO web stranica, posebno svi tekstovi, slike, grafike, logotipi, marke, obrasci (dizajni) ili drugi elementi i informacije ("EGLO-IP") su vlasništvo tvrtke Eglo Leuchten GmbH ili se koriste na prihvatljiv način za reprodukciju na web stranici.

EGLO je nositelj prava na EGLO-IP-u. Bez izričitog pismenog pristanka EGLO-a, uporaba izvan zakonski zahtijevanog okvira nije dopuštena. Konkretno, uporaba EGLO-IP-a u komercijalne svrhe ili reprodukcija, objavljivanje, uređivanje ili obrada EGLO-IP-a nije dopuštena.

Izričito napominjemo da sadržaj EGLO web stranica, osim sadržaja prodavačkog portala, nije ponuda za zaključenje pravnog posla.

Odgovornost

EGLO ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost, valjanost i cjelovitost sadržaja web stranica i daje sadržaj bez ikakvog jamstva. Sadržaj i informacije stoga se daju bez obveze posebno bez jamstva o dostupnosti proizvoda ili svojstava.

EGLO ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu nastalu zbog pristupa ili nedostatka pristupa web mjestu, upotrebe web stranice, sadržaja i informacija, kao i bilo kakve reference / poveznice na druge web stranice te kasnije korištenja takvih web stranica. Svaka odgovornost ili jamstvo od strane EGLO-a u vezi s pružanjem web stranice, stoga se smatra isključenim koliko je to zakonom dopušteno.

Zaštita podataka

Podaci o upotrebi

EGLO prikuplja privremene korisničke podatke putem pristupa web stranicama EGLO-a. Ti podaci uključuju ime pozvane web stranice, naziv datoteke, datum i vrijeme poziva, preneseni opseg podataka, izvještaj o uspješnom pozivu, vrstu i verziju preglednika, operativni sustav korisnika, referentni URL (prethodno posjećena stranica ), IP adresu, skraćenu na posljednje 3 znamenke i pruđaoca usluga. Ovi se podaci spremaju kao anonimni radi kontrole, administracije i poboljšanja naših web stranica; izrada osobnih korisničkih profila isključena je.

Osobni podaci

Upotreba naše web stranice općenito je moguća bez navođenja osobnih podataka. Koliko god se bilo koji osobni podaci prikupljaju na našim stranicama (npr. Ime, adresa e-pošte, adresa), to se uvijek radi na dobrovoljnoj osnovi.

Ako nas kontaktirate, osobne podatke koje smo nam prenijeli slobodno ćemo koristiti samo da odgovorimo na vaš upit.

Ako pošaljete kontakt obrazac, podaci u ovom kontakt obrascu bit će nam poslani e-poštom i spremljeni u našu zaštićenu bazu podataka. Te ćemo podatke koristiti samo kako bismo odgovorili na vaš upit.

Osobni se podaci ne smiju proslijediti trećim osobama izvan skupine poduzeća.

Opće informacije o kolačićima

Prilikom posjeta web stranici EGLO, informacije pod nazivom "kolačići" spremaju se na vaše računalo kako bi se korisnici mogli prepoznati u ponovljenim posjetima, a web stranica EGLO može se optimalno prilagoditi potrebama i interesima tih korisnika. Ova web stranica koristi CMS alat eZPublish kako bi prepoznala je li korisnik već prijavljen.

Ako još nema kolačića, koristit ćemo IP adresu vaše lokacije kako bismo vas proslijedili na odgovarajuću verziju naše web stranice. To osigurava da ćete vidjeti sadržaj na jeziku vaše zemlje.

Ako ne pristajete na pohranu kolačića na vašem računalu, isključite upotrebu kolačića u vašem pregledniku. Međutim, imajte na umu da možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcije ove EGLO web stranice.

Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize tvrtke Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi "kolačiće". Riječ je o tekstualnim datotekama koje se pohranjuju na vašem računalu i dopuštaju analizu vaše upotrebe ove web stranice. Podaci generirani kolačićem koji se tiču ​​vaše upotrebe web stranice i obično se prenose na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo se spremaju. Budući da se anonimizacija IP adrese aktivira na ovoj web stranici, Google će vašu IP adresu skratiti u zemljama članicama Europske unije ili drugim državama članicama Europskog ekonomskog prostora. Samo u iznimkama, puna IP adresa bit će prenesena na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo će biti skraćena. Google će prema narudžbi EGLO-a koristiti ove podatke kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavio izvješća o aktivnostima na web stranici i u svrhu pružanja daljnjih usluga povezanih s korištenjem web stranica i internet upotrebe za EGLO. IP adresa koju vaš preglednik prenosi u okviru Google Analytics-a ne smije se kombinirati s ostalim Googleovim podacima. Možete spriječiti spremanje kolačića odgovarajućim postavkama u softveru vašeg preglednika; međutim, imajte na umu da možda nećete moći u potpunosti koristiti sve funkcije ove web stranice u ovom slučaju.

Također možete spriječiti prijenos podataka generiranih kolačićem i upućivanje na vaše korištenje web stranice (uključujući vašu IP adresu) na Google i obradu tih podataka od strane Googlea preuzimanjem i instaliranjem dodatka preglednika kako biste deaktivirali Google Analytics ili kliknite ovdje kako biste blokirali praćenje od strane Google Analytics-a na ovoj web stranici s kolačićima. Dodatak preglednika možete nazvati na sljedećoj internetskoj adresi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl.

Upotreba funkcije remarketinga ili "slične ciljne skupine" tvrtke Google Inc.

EGLO koristi funkciju remarketinga ili "sličnih ciljnih skupina" tvrtke Google Inc. ("Google") na web stranici. Ova funkcija omogućuje EGLO-u pružanje ciljanog oglašavanja posjetiteljima web stranice kako bi se prilagođenim oglasima koji se odnose na interesovanje pružio posjetiteljima web stranice EGLO kada posjećuju druge web stranice u Google prikazivačkoj mreži. Google koristi kolačiće za analizu upotrebe web stranice koja čini osnovu za sastavljanje oglasa vezanih uz interes. Google će za to spremiti malu datoteku s nizom brojeva u preglednike posjetitelja web stranice. Ovaj se broj koristi za bilježenje posjeta web stranici i anonimne podatke u vezi s korištenjem web stranice. Osobni podaci posjetitelja web stranice neće se bilježiti. Ako nakon toga posjetite drugu web lokaciju u Google prikazivačkoj mreži, vidjet ćete oglase koji s visokom vjerojatnošću uzimaju u obzir prethodno zvana područja proizvoda i informacija. Možete trajno deaktivirati Googleovu upotrebu kolačića tako da slijedite sljedeću vezu i preuzmete i instalirate dodatak koji je tamo dostupan: https://www.google.com/settings/ads/plugin. Alternativno, možete onemogućiti upotrebu kolačića od strane trećih davatelja pozivanjem stranice za deaktivaciju Mrežne inicijative oglašavanja na http://www.networkadvertising.org/choices/ i primijeniti dodatne informacije o odustajanju opisanim tamo. Daljnje informacije o Googleovom ponovnom marketingu i Googleovoj izjavi o privatnosti podataka mogu se pogledati na: http://www.google.com/privacy/ads/.

Facebook-Plugin

Ova web stranica koristi društvene dodatke društvene mreže facebook.com, kojima upravlja Facebook Inc., Avenija 1601 South California, Palo Alto, Kalifornija 94304, USA. Nakon aktiviranja dodatka klikom na ikonu Facebook uspostavit će se izravna veza između vašeg preglednika i Facebook poslužitelja. Facebook je time obaviješten da ste posjetili našu stranicu s vašom IP adresom. Ako kliknete Facebook "Like" dugme dok ste prijavljeni svojim Facebook računom, možete povezati sadržaje naših stranica na svoj Facebook profil. Na ovaj način Facebook će moći dodijeliti posjetu našim stranicama vašem korisničkom računu. Imajte na umu da mi kao davatelj stranica nemamo saznanja o sadržaju prenesenih podataka ili njihovoj upotrebi od strane Facebooka. Daljnje informacije o tome mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka Facebooka na adresi https://www.facebook.com/policy.php. Ako ne želite da Facebook može dodijeliti posjetu našim stranicama vašem Facebook korisničkom računu, odjavite se s vašeg Facebook korisničkog računa.

Upotreba Googleovog dugmeta "+1"

Ove web stranice koriste dugme "+1" društvene mreže Google Plus od Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, 94043 USA (u daljnjem tekstu: "Google").

Ako posjetite stranicu našeg web stranice koja ima dugme "+1", uspostavlja se veza s Googleovim poslužiteljima u SAD-u i dugme se prikazuje na web stranici komunikacijom s vašim preglednikom. Ovdje se informacije o pružatelju usluga, IP adresa, te podaci o tome koje ste web stranice posjetili prenose na Google server. To se odnosi bez obzira jeste li registrirani ili prijavljeni na Google Plus. Prijenos se događa i korisnicima koji nisu registrirani ili nisu prijavljeni.

Dugme "+1" ne upotrebljava se za bilježenje posjetitelja na internetu. Prikazivanje dugmeta "+1", Google ne bilježi trajno povijest preglednika i na drugi način ne procjenjuje vašu posjetu stranici dugmetom "+1". Google će spremati podatke o vašoj posjeti oko svije sedmice za održavanje sustava i rješavanje problema. Ti podaci, međutim, nisu strukturirani prema pojedinačnim profilima, korisničkim imenima ili URL-ovima i neće nam se prosljeđivati.

Ako ste i vi član Google Plus-a i prijavljeni ste na Google Plusu dok upotrebljavate dodatak, prikupljene informacije o posjeti vaše web stranice bit će povezane s vašim računom na Google Plusu i objavljene drugim korisnicima. U slučaju da su moguće interakcije s različitim Google dodatcima, odgovarajuće informacije koje se tiču vas prikupljat će se, slati Googleu i tamo pohranjivati. Pregled različitih vrsta Google dodataka potražite ovdje: https://developers.google.com/+/plugins

Ako ste svoj profil učinili javno dostupnim u postavkama Google Plus-a, vaš "+1" može biti prikazan u Googleovim uslugama, kao što su rezultati pretraživanja ili vaš Google profil, ili na drugim web-lokacijama i oglasima na mreži, kao bilješke Google zajedno s imenom vašeg profila i vašom fotografijom.

Ako ne želite da Google izravno dodijeli prikupljene podatke vašem profilu na usluzi Google Plus, prije dolaska na našu web stranicu morate se odjaviti s Google Plusa.

Za detaljnije informacije o prikupljanju i upotrebi Googleovih podataka, vašim pravima u vezi s tim i mogućnostima zaštite vaše privatnosti, pogledajte Googleove bilješke o privatnosti podataka: http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Također možete instalirati odgovarajuće dodatke u preglednik kako biste spriječili učitavanje Google dodataka.

Facebook remarketing

Naša internetska ponuda koristi "Facebook Pixel" s društvene mreže Facebook, kojim upravlja Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA ili, ako se nalazite u EU-u, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, Dublin 2, Irska ("Facebook"). Facebook Pixel omogućava Facebooku da utvrdi posjetitelje naše ponude kao ciljanu skupinu za prezentaciju oglasa pod nazivom "Facebook-Ads". U skladu s tim, koristimo Facebook Pixel samo zato da Facebook-Oglase koji smo postavili nalazimo samo onim Facebook korisnicima koji su pokazali interes za našu internetsku ponudu. Korištenjem Facebook Pixela želimo osigurati da naši Facebook-Oglasi odgovaraju potencijalnom interesu korisnika i nisu neugodni. Facebook Pixel omogućuje nam i praćenje učinkovitosti Facebook oglašavanja u svrhu statističkih i tržišnih istraživanja pokazujući nam jesu li korisnici proslijeđeni na našu web stranicu nakon što su kliknuli na Facebook oglas.


Facebook Pixel integrira Facebook izravno kada posjetite našu web stranicu i na vaš uređaj možete spremiti kolačić, tj. malu datoteku. Ako se nakon toga prijavite na Facebook ili posjetite Facebook dok ste prijavljeni, posjet našoj stranici bit će zabilježen na vašem profilu. Podaci prikupljeni o vama anonimni su nam i ne daju nikakve informacije o identitetu korisnika. Međutim, podatke pohranjuje i obrađuje Facebook tako da je moguća veza s odgovarajućim korisničkim profilom. Facebook obrađuje podatke u skladu s Facebookovim smjernicama za korištenje podataka. U skladu s tim, dobit ćete dodatne informacije o tome kako funkcionira piksel za remarketing i o prezentaciji Facebook oglasa u cjelini u Facebook politici korištenja podataka: https://www.facebook.com/policy.php.


Možete isključiti prikupljanje piksela na Facebooku i korištenje vaših podataka za prikazivanje Facebook oglasa. Da biste to učinili, možete otići na stranicu koju je Facebook postavio i slijediti upute o postavkama oglašavanja na temelju upotrebe: https://www.facebook.com/settings?tab=ads ili objasniti kontradikciju o američkoj stranici http://www.aboutads.info/choices/ ili na EU stranici http://www.youronlinechoices.com/. Postavke su neovisne o platformi, tj. usvojene su za sve uređaje, poput stolnih računala ili mobilnih uređaja.

Opoziv, promjene, ispravljanje i ažuriranja

Kao korisnik naše web stranice, imate pravo tražiti besplatne informacije o tome koje podatke o vama pohranjujemo kod nas i u koje svrhe to služi na jednostavan zahtjev. Uz sve to, možete ispraviti neispravne podatke ili izbrisati podatke koji više nisu potrebni za pohranjivanje. Molimo kontaktirajte nas putem gore navedenih kontakt opcija u tim slučajevima.