Ventilatori

Filter
Cijena
Cijena
Soba / Područje
Soba / Područje
Proizvod-Tip
Proizvod-Tip
Funkcije
Funkcije
Tehnologija
Tehnologija
Materijal
Materijal
Boja
Boja
Broj plamenova
Broj plamenova
Grlo
Grlo
Boja svjetlosti
Boja svjetlosti
Sijalice
Sijalice
Watt
Watt
Klasa energetske efikasnosti
Klasa energetske efikasnosti
Prikaži kao Rešetka Spisak

Artikli 1- 24 od 25

25 Artikli

Stranica
Podesite silazni pravac

Artikli 1- 24 od 25

25 Artikli

Stranica
po stranici

Pronađite pravu veličinu

Prava veličina ventilatora je važna za postizanje željenog efekta za vaš dom. Tabela će vam pomoći da napravite pravi izbor:

Tabela veličina ventilatora Tabela veličina ventilatora

Boje i materijali

Bilo klasično, retro ili modernije - postoji nešto za svaki ukus.

Želite li drveni ventilator za plafon?
Troslojno zalijepljene lopatice rotora od pravog drveta tj. od tamno smeđeg hrasta čine stropni ventilator HOI AN lijepim elementom u vašoj dnevnoj sobi.

Ili biste više voljeli moderan stropni ventilator u crnoj ili bijeloj boji?
Stropni ventilator ANTIBES pravi je dragulj i impresionira sa 3 mat crne ili bijele, moderne lopatice rotora izrađene od visokokvalitetne ABS plastike. Model ANTIBES dostupan je bez osvjetljenja ili sa svjetlom.

Ako želite dodati dašak retro stila, onda imamo savršen model za vas: TIGGANO retro plafonski ventilator sa svjetlom kombinira tradicionalni izgled s najnovijom funkcionalnošću. 4 lopatice s tamnozrnatim drvenim izgledom od MDF materijala i kućište motora u starinskoj mesinganoj boji daju ventilatoru klasičan izgled.

Bijeli ventilatori u dnevnoj sobi CIRALI 35006Bijeli ventilatori u dnevnoj sobi CIRALI 35006

Ventilator sa rasvjetom

Posebne okolnosti zahtijevaju posebna rješenja: Imate samo jedan izvor struje na plafonu, ali želite sobu opremiti ventilatorom? Za vas imamo idealno rješenje: plafonski ventilator sa rasvjetom. Ventilatori na elegantan način kombiniraju odgovarajući oblik sa LED osvjetljenjem.

Ventilator sa daljinskim upravljačem

Sjedite li udobno na kauču navečer i želite kontrolirati ventilator bez ustajanja? Tada je stropni ventilator sa daljinskim upravljačem za vas. Daljinskim upravljačem možete kontrolirati ne samo brzinu ventilatora, već i svjetlost. Savršena kombinacija u vašoj dnevnoj sobi: stropni ventilator sa svjetlom i daljinskim upravljačem kombinira skladan dizajn i jednostavno rukovanje.

Motor stropnog ventilatora

Moderni EGLO ventilatori opremljeni su sa AC Long Life motorom ili DC motorom koji štedi energiju. Motori su izrađeni isključivo od visokokvalitetnih materijala i komponenata, što jamči dugogodišnji pouzdan rad.

AC Motor

Motor naizmenične struje direktno koristi isporučenu energiju i reguliše brzinu pomoću regulacije frekvencije. EGLO ventilatori su dostupni sa 3 ili 5 nivoa brzine.

DC Motor

DC motor impresionira funkcionalnošću i uštedom energije. Motor pretvara isporučenu snagu i reguliše brzinu kontrolirajući električnu struju. Zbog toga naši ventilatori s istosmjernim motorima štede do 70% više energije od uobičajenih ventilatora, a povrh toga rade u tihom radu. Tihi plafonski ventilatori dostupni su sa 5, 6 ili 8 nivoa brzine koji se mogu daljinski upravljati.

Šta biste trebali uzeti u obzir prije montaže ...

InstalaterInstalater

Zbog vaše sigurnosti

Instalirajte stropne ventilatore tako da donja strana lopatica bude najmanje 2,3 metra iznad poda, a lopatice najmanje 30 cm od najbližeg zida.