Informacije o padu sistema

Informacije -  19. jul 2022

Posle hakerskog napada na EGLO i posledica koje su se odrazile na naše poslovanje, želimo da Vas obavestimo da su naši sistemi ponovo u funkciji. Email i telefoni ponovo funkcionišu u većini država i nastavljeno je sa normalnim radom.

To znači da se porudžbine obrađuju i šalju po ustaljenom protokolu. Sada smo opet u mogućnosti da našim kupcima ponudimo nivo usluge na koji su navikli.

Žao nam je zbog odlaganja i neprijatnosti koje je izazvao ovaj incident i zahvaljujemo se na Vašem razumevanju i poverenju.

Informacije - 19. jul 2022

U duhu transparentne saradnje i poslovanja, želimo da Vas obavestimo da su naši sistemi bili meta hakerskog napada u ponedeljak, 18-og jula, približno u 01:00 h (CEST).

Naš bezbednosni sistem je reagovao odmah i uspeo je da izoluje ovaj incident. Ipak, delovi našeg sistema su ugašeni iz sigurnosnih razloga.
Trenutno, naši sistemi ne funkcionišu punim kapacitetom, što utiče na porudžbine i dostavu poručenih artikala.

Radimo neprestano kako bismo ograničili uticaj ovog događaja na Vas - naše kupce i partnere - i radimo na sigurnom povratku u normalan režim rada.

Trenutno, možete nas kontaktirati putem e-maila u ograničenom obimu. Zbog toga, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona.

Ukoliko ste u međuvremenu primili mailove koji ne potiču sa zvaničnih EGLO e-mail adresa koje su Vam poznate, preporučujemo da iste obrišete sa svog naloga bez čitanja. Ne otvarajte ove mailove i ne ulazite na linkove koji su sadržani u njima.

Budite uvereni da ćemo Vas informisati o daljim dešavanjima i o datumu kada ćemo moći da se vratimo normalnom funkcionisanju.

Zahvaljujemo Vam se na razumevanju i poverenju.