Licht voor mens en natuur

Duurzame ontwikkeling en milieubescherming zijn niet slechts woorden bij EGLO: beide worden actief bevorderd. We gebruiken bijvoorbeeld uitsluitend recyclebare en milieuvriendelijke materialen en verpakkingen met een zo klein mogelijke omvang. Door ons gebruik van gedecentraliseerde magazijnen worden de transportafstanden zo kort mogelijk gehouden. Uiteraard worden gebruikte verpakkingen op de juiste manier afgevoerd zoals voorgeschreven door de wet.

We hebben ook de isolering van alle oudere gebouwen met behulp van de allernieuwste technieken aangepast. In de nieuwe gebouwen besteden we bijzondere aandacht aan de energiebalans. Ons hoofdkantoor in Pill wordt verwarmd door een milieuvriendelijk verwarmingssysteem op houtpallets en we besparen extra energie door hoofdzakelijk LED-verlichting te gebruiken.

En niet in de laatste plaats doen we ons best om onze klanten te overtuigen van de noodzaak om het milieu te beschermen. Bij het gebruik van LED-technologie bespaart u ten slotte niet alleen geld en energie, maar gebruikt u ook minder waardevolle hulpbronnen en wordt er geen gebruik gemaakt van gevaarlijke stoffen zoals kwik.