Poç poq E27

12,00 € me TVSH

Të dhënat e produktit:

Numri i artikullit:11714
Teknologjia:LED - HV
Ngrohtësia e ngjyrës:3000K e bardhë e ngrohtë
Shkëlqimi nominal:806
Lloji i hapjes:E27
Forma e poçat:E lëshuar
Pjesë në një paketim:1
max. Watazhë (1):1X9,5W
Garancioni:5 years
Klasa e kursimit të energjisë:G
Shkarko fletën e të dhënave
Gjatësia (në mm):115
Shkallët e shkëlqimit (90°/120°/i plotë):806
Diametri (në mm):60
Këndi i rrezes:170
indeksi i pasqyrimit të ngjyrave (Ra, CRI):>80
Toleranca e ngjyrave (LED, SDCM):<6
Jetëgjatësia nominale:25 
Poçi - me dimer:Jo
Koha e fillimit:-
Koha e nxehjes deri 60%:-
Ndërrimi i cikleve:15 
Rryma nominale (ne mA):80
Fuqia nominale e llampës (ne W):10
Fuqia e llampes e vleresuar (preciziteti 0.1W):10
Ekuivalente me llampen inkadeshente (W):60
Faktori i fuqisë së llampës:0,50
Vlerësimi i jetëgjatësisë:25 
kW/1000h:10
Ndërrim i ngjyrës:Jo
Funksionet:Senzor të ditës dhe natës
telekomandë:Jo
Lloji i ndriquesit (1):E27-LED-A60
EAN/UPC:9002759117146