Itt nyugodtabban folynak a dolgok, mint a konyhában. A nappali a mindennapokban egyfajta nyugalom szigete; ez az a hely, ahol olvasunk, tv-t nézünk vagy egyszerűen csak lazítva ülünk vagy fekszünk a kanapén. Ennek megfelelően a világításnak is jóleső és kiegyensúlyozott hangulatot kell teremtenie.

Általános megvilágítás

A legkülönbözőbb kivitelezésű fali- és mennyezeti lámpák kínálkoznak alapfelszereltségül, hogy nappalijának egy kiegyensúlyozott és otthonos atmoszférát adjanak; ezek szpot-rendszerekkel egészíthetők ki. A kellemes televíziónézés érdekében pedig ne feledkezzen meg az indirekt megvilágításról!

Termék megtekintése

Megvilágítás olvasáshoz

Hogy elmerüljünk egy másik világban, nemcsak egy jó könyv, de megfelelő fény is szükséges. Ezért vibrálásmentes, nyugodt, vakításmentes, világos és egyenletes fényt válasszon, hogy ellazulva olvashasson! Ehhez ideálisak az asztali- és állólámpák olvasókarral.

Termék megtekintése

Hangsúlyos megvilágítás

A hangsúlyos megvilágítás nappalija megvilágításának úgymond finomítása: képmegvilágításokkal vagy spotokkal elegánsan emelhetünk ki képeket, műtárgyakat vagy más fontos helyeket.

Termék megtekintése