Leggyakrabban a konyha a lakás középpontja: itt nemcsak főzni és enni találkozunk, de tanulni, játszani és egymással beszélgetni is. Ez okból a megvilágítással szemben támasztott elvárások igen sokrétűek.

Általános világítás

A konyhai fénynek mindenekelőtt elég világosnak kell lennie és nem lehet vakító. Válassza ki erre a célra hatalmas mennyezeti lámpa választékunkból a megfelelőt. A szpot-lámpák nemcsak kiegészítő fényt, de további lendületet is hoznak konyhájába.

Termék megtekintése

A munkafelület megvilágítása

Az egyszerű és könnyed konyhai munkához fontos, hogy a fény ne vessen árnyékot a munkafelületre. Az EGLO bútorba építhető konyhai lámpái ehhez éppen megfelelőek. És ha Ön a szekrényekben és polcokon könnyebben szeretne eligazodni, egyszerűen hagyja, hogy beépíthetőlámpa-ötleteink meggyőzzék.

Termék megtekintése

Étkezőasztal-megvilágítás

Varázsolja az élvezet és a kényelem atmoszféráját az étkezőasztalára azzal, hogy függesztékkel vagy mennyezeti lámpával világítja meg azt! A fentről érkező világos és vakításmentes fénytől a felszolgált ínyencségek különösen hívogatóan néznek ki. És az ehhez tartozó világító eszközök az EGLO-nál nagy választékban és minden stílusban kaphatók.

Termék megtekintése