Elsősorban nyáron a kert és a terasz második nappali a szabadban. És ha a megfelelő világítást választja, naplemente után is élvezheti ezt a nappalit.

Általános megvilágítás

Ha arról van szó, hogy a kertet vagy a teraszt hangulatos fénnyel varázsoljuk el, a kreativitásnak nincsenek határai. A paletta a növények hangsúlyos megvilágításától a lábazati világításon át egészen a szolárlámpákig terjed, amelyek színes kültéri fénypontokat nyújtanak.

Termék megtekintése

Biztonsági világítás

A világos, barátságos bejárati útmegvilágítás azt jelenti, hogy szívesen látja a kedves vendégeket és távoltartja házától a hívatlan látogatókat. A bejárati ajtók és a lépcsők elegendő megvilágításáról az érzékelős lámpák gondoskodnak, amelyek csak akkor kapcsolnak be, amikor szükség van rájuk.

A kültéri lámpák szerelése

Ha a bejárat jól megvilágított, biztonságban érezzük magukat. A kültéri lámpákat különböző módokon lehet beszerelni: elosztó-toronyra, földbe süllyeszthető elosztódobozba és ha szükséges akár sarokelem közbeiktatásával. Praktikus az is, ha külső szenzort használunk, mely segít az árammal történő takarékoskodásban.