Itt játszanak, tombolnak, tanulnak – az idő előrehaladtával aztán már pihennek is. A gyermekszobának mindenképpen visszavonulásra alkalmas területnek kell lennie a kicsik és a nagyobb családtagok számára, amely biztonságot és boldogságot sugároz. És ebben a megfelelő fény fontos szerephez jut.

Általános megvilágítás

A gyermekszoba világítása minden lehet, csak unalmas nem. Éppen ezért gyermeklámpa-választékunkban éppúgy megtalálja a fali- és mennyezeti lámpákat, mint a szpot-rendszereket gyermekeknek való és színes kivitelben – éppen azt, amit a gyermekek maguknak kívánnak.

Termék megtekintése

Szekrény-/polcmegvilágítás

A gyerekeknek is megvannak a kedvenc tárgyaik, amelyeket előtérbe szeretnének helyezni. Így a képmegvilágító lámpák vagy szpotok (csíptethető) az éppen porondon lévő zenekar poszterét a legjobb fényben jelenítik meg, míg a többféleképpen beépíthető lámpák a foci vándorserleget hozzák csillogásba.

Termék megtekintése

Íróasztal-megvilágítás

Akár pálcikaemberek vagy színes kollázs, akár képes történetek vagy egyenletek törtekkel – az íróasztalnál festenek, írnak és számolnak. Az ehhez tartozó lámpáknak világosnak, egyenletesnek és vakításmentesnek kell lenniük, hogy óvják az ifjú szemeket. Íróasztali lámpáink természetesen mindezeknek a kihívásoknak megfelelnek.

Termék megtekintése