Aligha állít más helyiség olyan kihívásokat a megvilágítással szemben, mint a fürdőszoba- itt a napszaktól és a hangulattól függően egészen más fényre van szükség: hűvös fényre reggel az ébredezéshez és meleg fényre este a kikapcsolódáshoz. A szakember tanácsa: nagyobbnak hat a kicsi fürdő, ha megfelelően világítjuk meg.

Általános megvilágítás

Attól függően, hogy fürdőszobája világossal vagy sötéttel van burkolva, erősebb vagy gyengébb alapvilágításra van szüksége. Fali- és mennyezeti világítás esetében az esetleges árnyékra kell figyelmet fordítani, egy indirekt szpotos megvilágítás pedig kellemes atmoszférát eredményez.

Termék megtekintése

Tükörmegvilágítás

A tükör megvilágítása nagy hangsúlyt kap.  A fénynek vakításmentesnek, árnyékmentesnek és egyenletesnek kell lennie. Ezt a hatást speciális tükörlámpákkal és hozzá illően elhelyezett falikarokkal tudja elérni.

Termék megtekintése

Párás helyiségek megvilágítása

A fürdőszobában nedvesség és elektromosság találkozik. Ebből adódóan biztonsági okokból bizonyos előírásokat be kell tartani a világítással kapcsolatban. Kiváltképp a zuhany és a kád közvetlen közelében nedvességvédelemmel ellátott és a törvényileg előírt IP-osztályba tartozó lámpák ajánlottak. Szívesen állunk rendelkezésére szaktanácsokkal.

Termék megtekintése