A folyosó úgymond lakása névjegye, ez a helyiség teszi otthonáról az első benyomást. A meleg fény azt jelenti, hogy a ház lakóját és látogatóját egyaránt szívesen látják; mindenesetre elég világosnak kell lennie, hogy az egymáshoz tartozó cipőket, az esernyőt vagy a megfelelő baseball-sapkát megtaláljuk.

Álatlános megvilágítás

Jóleső érzés, ha az embert rögtön a bejárati ajtó mögött hívogató hangulat fogadja. Az EGLO-nak megvannak ehhez a megfelelő lámpái minden lehetséges kivitelben az Ön számára: a fali- és mennyezeti lámpák, valamint a szpot-rendszerek mellett a különleges kényelem érdekében talál beépített, láthatatlan, magasfrekvenciájú, a ki- és bekapcsolást ellátó szenzoros lámpákat.

Termék megtekintése

Szekrény-/polcmegvilágítás

Ha folyosója falán képek vannak, ezeket képmegvilágító lámpákkal emelheti ki – jóleső érzést keltve ezzel. A szpot (csíptethető) lámpákkal és a többféleképpen beépíthető lámpák segítségével pedig gyorsan eligazodik a szekrényekben és a polcokon.

Termék megtekintése

Lépcsőmegvilágítás

A (fali-) beépített lámpáknak a lépcsőházban elég fényt kell adniuk azért, hogy elkerülhető legyen, hogy megbotolva valamiben leessünk.