Ha irodája otthon van, akkor lehetősége kell legyen ott a lehető legkellemesebben és leghatékonyabban dolgozni. A nyugodt és a gondolatait nem elterelő környezeten kívül a tökéletes otthoni irodának természetesen megfelelő fényre is szüksége van.

Általános megvilágítás

A dolgozószobában feltétlenül vakításmentes és a természeteshez hasonló színű fényt alkalmazzon – fali- és mennyezeti lámpáink valamint szpot-rendszereink között egyaránt talál ilyet. A melegfehér fény tehermentesíti a szemet, míg a természetes nappali megvilágítás aktivizáló és teljesítménynövelő hatású.

Termék megtekintése

Szekrény-/polcmegvilágítás

Még egy iroda is elbír egy kis hangulatot: tegyen különbséget úgy, hogy szpot- (csíptethető) vagy képmegvilágító lámpákkal hangsúlyoz egyes pontokat vagy tárgyakat. És gondoskodjon többféleképpen beépíthető lámpákkal a szekrények és polcok rendjéről!

Termék megtekintése

Íróasztalmegvilágítás

A megfelelő íróasztali világítás mellett ég a keze alatt a munka. Gondolkodjon el azon, hogy különbözőképpen állíthatónak kell-e lenni a lámpának és hogy dolgozik-e a számítógépen. A megfelelő asztali lámpák különösen jól igazodnak ezekhez az íróasztali igényekhez.

Termék megtekintése