Fény az emberért és a természetért

A tartós fejlesztés és a környezetvédelem az EGLO-nál nem üres szavak – mi teszünk is érte. Így például csak újrahasznosítható, környezetbarát anyagokat, valamint a lehető legkisebb terjedelmű csomagolást használjuk. Egy decentralizált készletezési rendszernek köszönhetően a szállítási utak a lehető legrövidebbek. Magától értetődik, hogy a használt csomagolóanyagok szabályszerűen kerülnek megsemmisítésre.

Ezenkívül érintésvédelmi szempontból a régi modelleket a legújabb szintre fejlesztettük, az új modellek esetében pedig szigorúan figyelünk az energiaháztartásra. Központunkat Pill-ben környezetbarát pelletfűtéssel üzemeltetjük és a túlnyomórészt LED-es világítótestek használatával ezen felül még energiát takarítunk meg.

Nem utolsó sorban törekvésünk, hogy vevőinket meggyőzzük a környezetvédelem szükségességéről. Végeredményben a LED-technológia alkalmazásával nemcsak energiát és ezzel együtt költséget takarítanak meg; hanem értékes forrásokat kímélnek meg és lemondanak az olyan káros anyagok, mint a higany használatáról.