Vrt ili terasa je vaša druga dnevna soba na otvorenom, osobito ljeti. Ako imate pravu rasvjetu u ovoj dnevnoj sobi možete uživati i nakon zalaska sunca.

Općenita rasvjeta

Ukoliko želite obuhvatiti vaš vrt ili terasu rasvjetom za stvaranje ugođaja, kreativnost ne poznaje granice. Naš raspon proizvoda nudi tegle za biljke sa osvjetljenjem, rasvjetna tijela na stalku te razne solarne lampe da bi bojama naglasili vanjski prostor. Prođite kroz različite stilove u našem katalogu gdje ćete sigurno pronaći LED rasvjetu ili klasičnu lanternu baš za vas.

Prikaži artikle

Sigurnosne svjetiljke

Svijetla i ugodna rasvjeta na putu do vaših ulaznih vrata iskazuje dobrodošlicu vašim gostima a istovremeno "nepoželjne posjetitelje" drži podalje. Dovoljna svjetlost kod vaših ulaznih vrata i blizu stepenica najbolje je postignuta rasvjetom sa senzorom koja se pali kada je to potrebno.

Ugradnja vanjskih rasvjetnih tijela

Dobro osvijetljen prilaz pruža osjećaj sigurnosti. Vanjska rasvjeta može biti instalirana na više načina: na stupu sa utičnicom, sa podzemnom razvodnom kutijom ili montirana na rubove zgrada. Vanjski senzor je također vrlo praktičan jer pomaže u štednji električne energije i troškova.