Ovaj prostor je puno smireniji od kuhinje. To je odmor od svakodnevnice, gdje čitamo, slušamo muziku  gledamo TV ili se samo opuštamo na sofi. Da bi rasvjeta to održavala ona mora stvarati prikladnu i uravnoteženu atmosferu.

Općenita rasvjeta

Zidna ili stropna rasvjeta je ovdje da bi se postavila kao osnovna, ona daje Vašoj dnevnoj sobi uravnotežen i domaći ugođaj; ali uvijek možete dodati reflektore gdje su potrebni. I ne zaboravite neizravno svjetlo za poleđinu Vašeg TV uređaja!

Prikaži artikle

Rasvjeta za čitanje

Potrebno Vam je mnogo više od dobre knjige da bi uronili u druge svjetove; također trebate pravu rasvjetu. Stoga odaberite jednoliku, umirujuću, jedinstvenu rasvjetu koja ne treperi i ne blješti, idealnu za uživanje u čitanju i koja se savršeno nadopunjuje sa stolnim lampama. Sa njihovim svjetlom usmjerenim prema stropu standardne lampe pružaju optimalno i neizravno svjetlo vašoj dnevnoj sobi.  

Prikaži artikle

Naglašena rasvjeta

Naglašena rasvjeta je korak u osvjetljenju Vaše dnevne sobe. Istaknite slike ili koristite reflektore da bi privukli pozornost na slike, umjetničke figure ili druga važna mjesta iz Vašeg života kako bi naglasili eleganciju.

Prikaži artikle