U naš dom pozdravlja staromodnu udobnost davno zaboravljenih dana i stvara šarmantnu atmosferu buvljaka. Gledajući EGLO Vintage kolekciju, naviru vam razna sjećanja. Uz topli osjećaj koji raste iznutra oživljavaju se najbolji dani vaše bake te se osjećate bliže vašem porijeklu i korijenima. Starinski objekti i antikviteti nisu popularni samo u namještaju, sve više i više domovi postaju centar života pojedinca prema tome su i uređeni jedinstveno.

Nevjerovatne forme i decentne boje označavaju EGLO Vintage kolekciju. Svako pojedino rasvjetno tijelo ima svoj karakter koji širi svjetlost u pojedinu prostoriju – u blagavaonu, prostoriju za druženje s obitelji i prijateljima, zidna i viseća rasvjeta donosi udobnost i atmosferu dobrodošlice. Sa podnom i stolnom rasvjetom u radnoj sobi kao posebnim dodacima, dajemo dodir ugodne atmosfere.

Kombinacija stilova naše Vintge kolekcije proizlazi iz "industrijskog looka"  starih tvornica bučnih 50-tih sa pastelnim bojama i country stila sa tekstilnim sjenilima i drvenim elementima.

Katalog proizvoda