EGLO GRUPA – MEĐUNARODNA KOMPANIJA S TIROLSKIH KORIJENIMA

"EGLO JE OBITELJSKO PODUZEĆE s tirolskim korijenima, ali je kod kuće u cijelom svijetu. Uzbudljiva kombinacija austrijskih tradicija i raznih kulturoloških utjecaja od naših distribucijskih društava temelj su naše široke i kreativne lepeze proizvoda."

Ludwig Obwieser, Osnivač i suradnik

Tijekom zadnjih godina EGLO grupa razvila se u jednog od vodećih proizvođača dekorativne interne rasvjete. U međuvremenu, društvo je postalo veliki igrač na svjetskom tržištu. 2015. godine više od 18 milijuna rasvjetnih tijela prodano je u više od 132 država na svim kontinentima. 

S obzirom da samostalno razvijamo oko 90 posto naše lepeze proizvoda, EGLO osigurava najveću moguću neovisnost pri predstavljanju novih proizvoda i rješenja te su iznimno konkurentni zbog visokih razina kvaliteta naših tvornica u Mađarskoj, Indija i Kini.

Osim EGLO marke - korporativne zaštitne marke - sljedeće također pripadaju našem poduzeću koje se prostire cijelim svijetom:

DECO Licht Projekt - utemeljeno 1991. godine, za zajednički razvoj posebno prilagođenih koncepata rasvjete.

EDI Light GmbH - utemeljeno 2004. godine, koje je fokusirano na opskrbljivanje industrijskih klijenata i diskont trgovina.

eglosphere - utemeljeno 2011. godine, razvija modularne sustave rasvjete za građanstvo i poslovne klijente.

Pogledajte naš letak  EGLO COMPANY PROFILE za detaljniji prikaz naše tvrtke.