EGLO verlichting kopen met ecocheques

Wat doet EGLO voor duurzaamheid?

EGLO zet in op duurzaamheid en gebruikt duurzame materialen voor zijn producten. Zo vind je in ons assortiment enkel nog LED lampen en heeft het hout dat we gebruiken een FSC-certificaat. Dit laatste wil zeggen dat de bossen waaruit het hout afkomstig is, op een maatschappelijk verantwoorde manier onderhouden worden. Hierdoor zijn er minder nadelige gevolgen voor het milieu en wordt er rekening gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten. Tot slot kunnen onze lampen gerecycleerd worden bij Recupel.

Duurzame materialen - ecologisch FSC labelDuurzame materialen - ecologisch FSC label

Welke EGLO-producten kan je met ecocheques kopen?

LED lichtbronnen, maar ook armaturen met geïntegreerde LED kunnen met ecocheques aangekocht worden. Op sommige plekken kan je ook kiezen voor armaturen waar LED lichtbronnen ingedraaid kunnen worden. Zolang het geheel energiezuinig is, kan je dus betalen met ecocheques.

Slimme verlichting kan je dimmen, of automatisch laten aan-en uitspringen, waardoor je energie bespaart. Om deze reden is ook onze Connect Z verlichting verkrijgbaar met ecocheques.

✅ Verlichting op basis van zonne-energie verbruikt geen energie, en kan je met ecocheques verkrijgen. Ontdek ons Solar assortiment hier!

✅ Verder zijn ook plafondventilatoren aan te kopen met ecocheques. Ze verkoelen op een energiezuinige manier je huis, of houden je huis enkele graden warmer in de winter door ze in de omgekeerde richting te laten draaien. Zo kan je airco dus een paar graden hoger, of je verwarming een paar graden lager!

Welke EGLO-verdeler bij jou in de buurt neemt ecocheques aan?

De gekende DIY-winkels die EGLO verdelen, aanvaarden ook ecocheques. Denk aan Brico, Hubo of Gamma. Verder kan je bij meubelwinkels en de vakhandel terecht. Wil je graag een verdeler bij jou in de buurt vinden? Gebruik dan de volgende tool en vul je postcode in.

Nu kan je aan de slag met het kiezen van verlichting voor je minimalistische interieur. Graag nog meer leren over deze woonstijl? Lees dan zeker ook onze blog over het creëren van een oase van rust in je interieur.