Top 6 slimme verlichting

Nummer 1: Fueva-Z

De Fueva-familie bestaat uit opbouwspots, inbouwspots en plafondlampen van minimalistisch design. De armaturen zijn gemaakt van staal en kunststof en bestaan in het wit, zwart en chrome.

Nummer 2: Saliceto-Z

De Saliceto-Z bestaat enkel uit inbouwspots en is beschikbaar in het wit, zwart en chrome. De spots zijn richtbaar, wat zorgt dat je elk deel van je keuken kan verlichting of een object in de kijker kunt zetten.

Nummer 3: Rovito-Z

Deze familie bestaat uit ronde en vierkante LED panelen die je als plafondlamp en als wandlamp kan gebruiken. Ook hier is er keuze tussen een zwarte of wit stalen omranding. Het paneel zelf bestaat uit kunststof. Wanneer je de kleur van het armatuur verandert, schijnt hij een mooi gekleurd licht op de wand achter/boven zich, wat zorgt voor mooi sfeerlicht.

Nummer 4: Parrapos-Z

Cirkels, cirkels en nog meer cirkels. De Parrapos-Z bestaat steeds uit een stalen voet met 1, 2, 3 of zelfs 4 cirkels in LED die een modern design vormen. Deze armaturen staan perfect in een moderne woonkamer of keuken.

Nummer 5: Padrogiano-Z

Deze familie bevat verschillende modern ogende armaturen van wit staal en witte kunststof. De randen van dit armatuur kunnen sfeervol oplichten in verschillende kleuren.

Nummer 6: Turcona-Z

Op de laatste plaats, maar zeker niet onpopulair, vinden we de Turcona-Z familie terug. Deze familie bestaat uit LED panelen in rechthoekige, vierkante of ronde vorm en in modern, plat design. De armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je ze in elke kamer in huis kan gebruiken.

Ben je helemaal weg van de Connect Z serie, maar moet je partner misschien nog overtuigd worden? Ontdek dan hier 7 voordelen van slimme verlichting om iedereen te overtuigen. Of heb je enkele twijfels? Dan kan je hier alle mythes over slimme verlichting vinden die we weerlegd hebben. Wil je meer weten over de functies van de Connect Z serie? Deze vind je hier.