Top 5 ventilatoren

Nummer 1 : Losciale

Deze plafondventilator uit de Losciale serie is gemaakt wat wit glanzend staal en wit glas. Hij heeft een E27-lichtbron nodig om je gehele ruimte aangenaam te verlichten. Met een diameter van 106,6cm is deze ventilator geschikt voor ruimtes van 9m² tot 16m². Heb je een schuin dak? Geen probleem! Deze Losciale kan je zonder problemen op een schuin plafond hangen tot een hoek van maximaal 15°.

De motor werkt op wisselstroom, waardoor deze ventilator snel opstart, een hoge levensduur heeft en zeer duurzaam is. Je kan kiezen voor 3 verschillende snelheden, die je bedient met de bijgeleverde afstandsbediening.

Ook in de winter kan je hem gebruiken, door zijn omkeerbare stand. Wanneer je de ventilator in de omgekeerde richting laat draaien, komt de warme lucht namelijk naar beneden. Hierdoor kan je je chauffage lager zetten en tot wel 10% besparen op je energiefactuur in de winter!

Nummer 2 : Gelsina

Op nummer twee vinden we de Gelsina ventilator. Hij is verkrijgbaar in matte nikkelkleur en is gemaakt van staal en MDF. Met een E14-lichtbron naar keuze verlicht hij de hele ruimte, daarom is hij uitstekend geschikt als basisverlichting. Hij heeft een diameter van 106,6cm en past zelfs op schuine daken met een hoek van maximum 15°. Deze ventilator is geschikt voor ruimtes van 9m² tot 16m².

De motor werkt op wisselstroom, waardoor deze ventilator snel opstart, een hoge levensduur heeft en zeer duurzaam is. Je kan kiezen voor 3 verschillende snelheden, die je bedient met het trekkoord. Ook in de winter kan je hem gebruiken, door zijn omkeerbare stand.

Nummer 3 : Tiggano

Deze Tiggano plafondventilator is gemaakt van donkerbruin staal en oud geelkoper. Hij heeft een E27-lichtbron nodig om de ruimte te verlichten. Met een diameter van 106,6cm is deze ventilator geschikt voor ruimtes van 9m² tot 16m². Heb je een schuin dak? Geen probleem! Deze Losciale kan je zonder problemen op een schuin plafond hangen tot een hoek van maximaal 15°.

De motor werkt op wisselstroom, waardoor deze ventilator snel opstart, een hoge levensduur heeft en zeer duurzaam is. Je kan kiezen voor 3 verschillende snelheden, die je bedient met het trekkoord. Ook in de winter kan je hem gebruiken, door zijn omkeerbare stand.

Nummer 4 : Antibes

Deze Antibes ventilator is verkrijgbaar in mat zwarte of witte kleur. Hij is gemaakt van staal en een stevig aanvoelend plastic. Met zijn helder, neutraal wit LED licht van 2000lm is hij ideaal als basisverlichting centraal in een kamer. Hij heeft een diameter van 132cm en past daarom best in ruimtes van 16m² tot 25m². Deze Antibes kan geïnstalleerd worden op schuine daken van maximum 14°.

De motor werkt op gelijkstroom, waardoor de ventilator eenvoudig te installeren is en snel reageert op de meegeleverde afstandsbediening. Hij heeft 5 snelheden waartussen je kan variëren. Ook in de winter kan je hem gebruiken, door zijn omkeerbare stand.

Nummer 5 : Bondi 48

Op de vijfde plaats (maar zeker niet de laatste!) staat de Bondi 48 plafondventilator met verlichting. Hij is gemaakt van mat zwart ABS en melkkleurige kunststof. Hij heeft een geïntegreerde LED lichtbron waarvan je de lichtkleur kan aanpassen van koud wit licht naar warm wit licht. Zo is je verlichting te allen tijde naar wens. De ventilator heeft een diameter van 122cm, ideaal voor een kamer van 16m² tot 25m². Hij heeft een verstelbare plafondkap waardoor hij onder schuine daken met een maximum van 15° past.

De motor werkt op wisselstroom, waardoor deze ventilator snel opstart, een hoge levensduur heeft en zeer duurzaam is. Je kan kiezen voor 4 verschillende snelheden en je kan de ventilator bedienen via de muurschakelaar. Ook in de winter kan je hem gebruiken, door zijn omkeerbare stand.

Hopelijk heb je hieruit bijgeleerd over de verschillende functies van onze ventilatoren en een keuze kunnen maken. Wil je graag meer weten over de voordelen van plafondventilatoren? Lees dan zeker ook dit blogartikel.