Smakelijk! Tips voor correcte eettafelverlichting

Zoiets gebeurt elke dag in duizenden huishoudens. Op het belangrijkste ontmoetingspunt in huis worden verschillende taken uitgevoerd. De eettafel is meer dan het middelpunt van een culinaire reis van mama's culinaire kunst. Het moet multifunctioneel zijn. En vooral goed verlicht. Of u nu van thuis uit werkt of het wekelijkse schaakspel - alleen met het juiste licht wordt de activiteit een ervaring. Waar moet ik op letten?

Vaarwel, donkere schaduwwereld

Iedereen kent het - je begint met schrijven, naaien of tekenen en duisternis omhult het werkpapier. Als de belichting niet klopt, komt er altijd ergens een vervelende schaduw vandaan. Uniforme oppervlakteverlichting is aan de orde van de dag. Hanglampen verschijnen als probleemoplossers. Kies, afhankelijk van de tafelgrootte, een enkele pendelarmatuur.

Het gaat over de lengte

Om de lichtsterkte van de lamp optimaal te benutten, speelt ook de afstand tussen de lamp en het tafelblad een grote rol. Je moet kiezen tussen 80 cm en 100 cm. Niet te lang - maar ook niet te kort.

Twee in één

Speciale omstandigheden vragen om speciale functies: pas de verlichting van je eettafel aan zodat ze veelzijdig is. Work & Relax is meer dan een slogan. Vind de juiste stemming voor elke dagelijkse situatie. Ongecompliceerd - zonder een speciale dimmer te installeren. Gebruik gewoon de reeds geïnstalleerde lichtschakelaar. Kies uit twee lichtkleuren bij de Work & Relax serie: je tikt één keer op de lichtschakelaar en je hebt koud wit licht: perfect voor aan de keukentafel. Je tikt opnieuw op de schakelaar: warm wit licht zorgt voor ontspanning en je kunt in een gezellige sfeer genieten van je wijn.

Een succesvolle verlichtingsoplossing in uw eetkamer of keuken omvat zowel goede basisverlichting als passende werk- en sfeerverlichting. Met deze triade creëer je het perfecte licht. Net zoals Max en zijn moeder deden - gemakkelijk, snel en ongecompliceerd. Relax & Work helpt je daarbij.