Smakelijk! Tips voor correcte eettafelverlichting

De eettafel wordt in de meeste huishoudens op verschillende manieren gebruikt: het is het middelpunt tijdens het familiediner, de kinderen maken er hun huiswerk aan en wanneer je van thuis werkt, dient hij als bureau. De tafel moet daarom goed verlicht zijn! Waar moet je op letten?

Dag, schaduwen!

Iedereen kent het - je begint met schrijven of tekenen er valt schaduw op het papier. Als de belichting niet klopt, is er altijd een donker gedeelte waar je minder goed kan zien. Hanglampen zijn dan dé oplossing! Kies, afhankelijk van de tafelgrootte, een of meer pendelarmaturen.

Ideale hoogte

Om de lichtsterkte van de lamp optimaal te benutten, speelt ook de afstand tussen de lamp en het tafelblad een grote rol. Je moet kiezen tussen 80cm en 100cm. Dat is niet te lang; maar ook niet te kort. Juist perfect dus!

Twee in één

Pas de verlichting van je eettafel aan, zodat ze multifunctioneel is. Work & Relax is meer dan alleen een slogan. Vind de juiste sfeer voor elke dagelijkse situatie, zonder een dimmer te installeren! Kies twee lichtkleuren uit bij de Work & Relax-collectie en switch met je gewone lichtschakelaar. Één tik en je hebt koud wit licht, perfect voor je keukentafel, twee tikken en je hebt warm wit licht, perfect voor ontspanning en een gezellige sfeer om je wijntje te drinken.

Dé perfecte verlichting in je keuken of eetkamer bestaat zowel uit goede basisverlichting om in te werken, als uit passende sfeerverlichting. Net zoals bij Max en zijn moeder, gemakkelijk, snel en ongecompliceerd schakelen. Relax & Work helpt je daarbij.