Welke verlichting past het best in jouw badkamer?

Nooit meer die te felle blush!

Elke vrouw kent het: de ochtendroutine in de badkamer. Je wilt het beste uit jezelf halen. Maar pas op: wat er in de badkamer goed uitziet, kan op kantoor tegenvallen, omdat kleurwaarneming grotendeels afhangt van het licht. Ontdek hier welke verlichting het best bij je past. Nooit meer die te donkere oogschaduw of te felle blush!

De waarheid komt aan het licht

Kleurenwaarneming hangt grotendeels af van het omgevingslicht. In het geval van kunstlicht beschrijft de Color Rendering Index (of CRI) hoe goed de kwaliteit van de kleurenweergave overeen komt met zonlicht. Als de CRI-waarde tussen 90 en 100 ligt, worden kleuren niet vervalst door het licht. Met deze waarden wordt dus een ‘echt goede’ kleurweergave bereikt.

Alle wegen leiden naar EGLO

Vraag je je nu af of je badkamerverlichting wel goed genoeg is? Bij twijfel kunnen wij helpen: het assortiment badkamerlampen van EGLO bevat veel lampen met kleurvast licht! Geen te felle blush of te donkere oogschaduw meer. De kleur van je gezicht zal vanaf nu altijd matchen met je nek! En vanaf nu kan je een grote glimlach toevoegen aan je spiegelbeeld.