Het is eindelijk zover: je eerste eigen appartement!

De juiste lamp vinden is als zoeken naar een naald in een hooiberg, want de keuze is enorm groot. We weten hoe moeilijk het is om de juiste verlichting te kiezen, dus ik vertel je graag voor welke verlichting ik zelf gekozen heb!

Hebben we niet allemaal een zwak? De mijne is CARLTON 2

De CARLTON 2 staat naast op mijn nachtkastje ​​en straalt in volle pracht. Deze tafellamp trekt de aandacht en ziet er stijlvol uit, met zijn perfecte combinatie van zwart en goud. De geometrische lampenvoet geeft een lichte en moderne uitstraling, waardoor ze helemaal bij mijn smaak past!

Zwart&wit: mijn woonkamerlamp LUBENHAM

Ik werd halsoverkop verliefd op de LUBENHAM hanglampen. De combinatie van zwarte lampenkapjes en het hout geeft een leuke mix van natuurlijk en industrieel. Het geeft mijn woonkamer een vintage uitstraling en is een absolute eyecatcher.

De zwarte tint staat bovendien ook mooi bij mijn witte muren en lichte decoratie. Net zoals ze in Azië houden van Yin en Yang, brengen deze kleuren mijn appartement mooi in evenwicht!

De verlichting geeft mijn woonkamer ook een huislijke sfeer, waardoor ontspannen filmavonden en een glas wijn met vrienden nóg gezelliger zijn.

En omdat alle goede dingen in drieën komen: BRIXHAM

Een eetplek, een babbelhoek voor mijn vriendinnen en een chaotische werkplek, dat is mijn keuken. Juist daarom speelt de juiste verlichting daar een grote rol. De BRIXHAM hanglamp straalt in mijn interieur. Simpel, maar toch stijlvol. De lampenkap is gemaakt van helder glas, waardoor je de lichtbron kan zien. Ik heb gekozen voor een amberkleurige lamp uit de EGLO Connect collectie. Deze heeft een oude gloeilamp-look en geeft een aangename sfeer dankzij de warme (maar aanpasbare) lichtkleur.

Deze nieuwe verlichting is de kers op de taart voor mijn appartement: sfeervol, eenvoudig en niet duur. En hoe zit het met jouw verlichting? Niet aan een upgrade toe?