Systeemstoring update

Informatie van 27 juli 2022

Na de cyberaanval op EGLO en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor onze activiteiten, kunnen wij u vandaag meedelen dat onze systemen weer operationeel zijn. De bereikbaarheid per e-mail en telefoon is nu op de meeste locaties hersteld en de reguliere werkzaamheden zijn hervat.

Dit betekent dat bestellingen nu zoals gewoonlijk worden verwerkt en naar u verzonden. Wij kunnen onze klanten en leveranciers nu weer de gebruikelijke service bieden.

Wij betreuren alle vertragingen en ongemakken die door het incident zijn veroorzaakt en danken u voor uw begrip en vertrouwen.

Informatie van 19 juli 2022

In de geest van vertrouwen en transparante samenwerking willen wij u informeren dat onze systemen het doelwit zijn geweest van een cyberaanval in de nacht van maandag 18 juli, om ongeveer 1 uur 's nachts (CEST).

Onze cyberbeveiliging reageerde onmiddellijk en slaagde erin het incident te isoleren. Delen van de systemen werden echter om veiligheidsredenen stilgelegd.

Op dit moment zijn onze systemen dus beïnvloed, wat gevolgen heeft voor bestellingen en leveringen.

We werken er hard aan om de gevolgen voor u - onze klanten en partners - te beperken en werken aan een veilig herstel.

Op dit moment zijn wij slechts beperkt per e-mail bereikbaar. Neem bij voorkeur telefonisch contact met ons op via de bij ons bekende mobiele telefoonnummers.

Als u tijdens de periode van de cyberaanval e-mails van EGLO hebt ontvangen die niet afkomstig zijn van officiële EGLO-e-mailadressen die u bekend zijn, raden wij u aan deze onmiddellijk en zonder ze te lezen uit uw accounts te verwijderen. Open deze e-mails niet en klik niet op de links in de e-mails.

U kunt er zeker van zijn dat wij u op de hoogte zullen houden van de verdere ontwikkelingen en ook wanneer wij weer in staat zijn om de normale dagelijkse gang van zaken te hervatten.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen.