De 7 populairste outdoor vloerlampen

1. Doninni 1

Deze Doninni 1 tuinpaal in antraciet is gemaakt van kunststof en aluminium. Hij schijnt een warm wit licht van 3000K, waardoor hij je tuinpad of oprit sfeervol verlicht. Met zijn beschermingswaarde van IP65 is hij spatwaterdicht en kan je hem zonder zorgen buiten zetten. De tuinsokkel is 80cm hoog en 7,5cm breed.

2. Sakeda

Sakeda meet 78x13,5x7cm en is gemaakt van antraciet aluminium. Deze tuinpaal schijnt een warm wit licht van 3000K dat naar beneden schijnt, wat ideaal is om je terras, tuinpad of een struik in de schijnwerpers te zetten. Hij heeft een beschermingswaarde van IP44 en is dus spatwaterdicht.

3. Manfria

Ook deze Manfria tuinpaal zorgt voor handig licht in je buitenruimtes. Plaats hem op de oprit of naast het tuinpad voor sfeervolle verlichting van 3000K. Manfria meet 87x7,5x13,5cm en heeft een IP-waarde van IP44.

4. Brianza

Deze zwarte aluminium tuinpaal uit de Brianza-serie is een perfecte optie als tuinverlichting. Met zijn warm wit licht van 3000K en formaat van 80x20x4,5cm past hij mooi naast je tuinpad of op je oprit of terras. Hij is spatwaterdicht.

5. Melzo

Dit mooie tuinpaaltje is perfect als opritverlichting of tuinverlichting. Melzo is gemaakt van zwart aluminium en transparant kunststof en is 99cm hoog. De geïntegreerde led schijnt warm wit licht van 3000K. Deze paal is waterdicht (IP65).

6. Fiumicino

Deze Fiumicino tuinsokkel met warm wit licht van 3000K is ideaal als terrasverlichting of verlichting van je tuinpad. Hij is gemaakt van zwart aluminium en witte kunststof en is 90cm hoog. Hij heeft een beschermingswaarde van IP44.

7. Nembro

Deze asymmetrische tuinpaal zal een modern accent leggen in je tuin. Hij is gemaakt van zwart aluminium en witte kunststof en schijnt een warm wit licht van 3000K. De Nembro meet 80cm hoog en zal je oprit, terras of tuinpad goed verlichten. Met zijn beschermingswaarde van IP54 kan hij goed tegen weersomstandigheden.

Zo, nu je onze populairste outdoor vloerlampen kent, kan je hopelijk al een stukje verder in je zoektocht naar de perfecte buitenverlichting. Ben je ook nog op zoek naar wandlampen voor buiten? Lees dan zeker deze blog. Of vind hier al onze buitenverlichting.