Otkrijte svoje svjetlo sa EGLO Connect

Master of Light

Neka vašu dnevnu sobu ispune topli tonovi ili odaberite opciju neutralne dnevne svjetlosti? Sa Connect to nije nikakav problem, možete birati između 16 miliona nijasni boja ili 50.000 nijasni bijele i postepeno mijenjati nijanse sa daljinskim ili aplikacijom. Unaprijed postavljen proces i scene tako dovode do savršene atmosfere za gledanje televizije, opuštanje ili posla.

Stay connected

Iz dnevne sobe kontrolisati rasvjetu u spavaćoj sobi? Sa Mesh tehnologijom to je jednostavno. Integrisana rasvjeta čini automatsku mrežu i povezane su jedna sa drugom. Domet se sa svakim narednim Connect produktom povećava i neograničeno je proširiv. Kontrolišite vašu rasvjetu pojedinačno ili udružite sobe i prostore.

Kako vi želite

Ako ujutro želite biti prirodno probuđeni onda simulirajte izlazak sunca u spavaćoj sobi. Kada ste na odmoru programirajte unaprijed paljenje i gašenje rasvjete, tako će izgledati kao da ste vi kod kuće. Disko funkcija je pogodna za svaku proslavu, rasvjeta mijenja boje u ritmu vaše playliste.

Vaš dom – vaša rasvjeta

Connect će učiniti vaš dom pametnim svjetlosnim doživljajem. Pronađite svoje najdraže i najugodnije boje i iskoristete sve pogodnosti Connect proizvoda.