Drvene lampe koje privlače poglede – lampe od drvenih lamela

Do it yourself – Jednostavno postavljanje je zagarantirano

Laserom obrađene drvene lamele se u zavisnosti od izvedbe postavljaju na prsten za pričvršćivanje, koji čitavu rasvjetu čini stabilnom i otpornom. Različite verzije ovog hit- proizvoda sa staklom ili bez ili sa dijelovima od plastike omogućuju da se svjetlo savršeno rasprši. Na ovaj način postavite vješto akcente i ravnomjerno osvjetlite prostoriju sa toplim svjetlom. Nakon malo utrošenog vremena, lampa je sastavljena i postavljena. Nije potrebno pretjerano puno majstorskih vještina za sastavljanje i montiranje novog highlighta, ali je redosljed priključivanja lamela bitan. Obratite pažnju na pojedinačne korake u uputstvu i brzo i sigurno ćete doći do željenog rezultata, a detaljna uputstva za instalaciju i klipovi o montiranju će vam pomoći pri tome.

Ikona stila za vaš dom

Kompletna EGLO ponuda lampi od drvenih lamela prikazuje prirodni odnos između čovjeka i materijala. Drvo kao jedinstven materijal čini osnovu za to. U jednoj ili dvije boje, serija Lamella Luminaires za svačij ukus ima nešto: elegantne drvene lamele, koje su jasne i pravolinijske, odgovaraju modernom stilu i svakom stambenom prostoru daju posebnu atmosferu i izgled modernog velegradskog stana. Za razliku od prethodne serije, serija lampi od javorovog drveta, vam pruža staložen, rustikalan i topao izgled. Interakcija sa ostalim drvenim predmetima u vašoj prostoriji pruža savršeno riješenje kada akcenat treba staviti na ostali dragocjeni inventar. Ove dvije serije drvenih lampi savršeno dopunjuju elegantne lampe od drvenih lamela u tamno smeđoj boji i na taj način upotpunjuju prostor. Značajne, ali i lagane one se savršeno uklapaju u prostor i stvaraju ugodan ambijent. Okrugle, ovalne, u obliku kruške ili trapeza, ove EGLO lampe od drvenih lamela pružaju u svakoj izvedbi postojano osvjetljenje od prirodnih materijala.

Fabella je naša specijalna izvedba, koja unosi boju u vaša četiri zida. Lampe od drvenih lamela se sa stilom kombiniraju sa modernim i upadljivim bojama. Ovi modeli su idelani za dječije sobe ili igraonice.

Široki asortiman EGLO lampi od drvenih lamela za svačiji ukus ima savršeno riješenje. Izaberite nešto iz ove kolekcije i uvedite frišak dašak u vaš stambeni prostor.

Oduševljeno

Neće vas samo oduševiti naša kolekcija lampi od drvenih lamela, vjerujte nam, a ako još niste oduševljeni onda na našem Pinterest Board-u potražite još ideja kako da vaš dom sa prirodnim materijalima prikažete u još boljem svjetlu. Mi ćemo vas sigurno inspirisati!