Besplatna dostava preko 300 KM - iskoristite svoju priliku    24h kupovina - jednostavno i fleksibilno    besplatan savjet - nazovite nas

Naše preporuke


Trenutni trendovi


Katalozi 2022/23

Ovde možete pogledati sve naše aktuelne kataloge i odabrati rasvjetu po vašoj želji.

Pogledaj kataloge


Materijali & Stilovi

Vaše prednosti uz EGLO

 Dizajnirano i razvijeno u Tirolu

Sjedište EGLO grupe se nalazi u centrali u Pillu, u austrijskom Tirolu, gdje 300 kvalificiranih i motiviranih zaposlenika razvija rasvjetu za cijeli svijet.

 Globalni lider

Dan i noć, svjetlost i tama, okružuju nas na globalnoj razini. To je ono što i mi želimo postići. Sa više od 70 prodajnih kompanija na pet kontinenata, na dobrom smo putu.

 Odličan izbor

Samo u protekloj godini razvijeno je više od 900 novih proizvoda, a naš trenutni asortiman proizvoda sadrži oko 4.000 artikala. Svakodnevno proizvodimo 80.000 artikala koji pronalaze put do kupaca širom svijeta.

 Zeleno svjetlo

Održivost nam je važna. To možete dobiti od nas na tri načina: LED tehnologija ne samo da štedi energiju, već i novac, a dugoročno spašava vrijedne resurse.

 Kvaliteta i garancija

Postavljamo visoke zahtjeve prema kvaliteti naših proizvoda i usluga. Vođeni tim zahjtjevima poduzimamo sve korake po najvišim standardima, od ideje, preko dizajna sve do samog proizvoda.

 U vašoj blizini

Ključnu ulogu u našoj organizaciji igra logistika. 17 skladišta sa ukupnom skladišnom površinom većom od 200 000 m³ govore sami za sebe. To nam omogućava pravovremenu opskrbu naših prodajnih partnera i dostupnost artikala za vas.