Az Aranykor

Az EGLO kínálta előnyök

 Tiroli mérnöki tervezés

A globális EGLO Csoport központját Pill városában, az osztrák Tirol tartományban található vállalati székhely jelenti. 300 motivált szakértő munkavállalónk dolgozik itt, hogy az egész világ számára lámpákat tervezzenek.

 Globális vezető

A nappal és az éjszaka, a fény és a sötétség globális kérdések. A mi gondolkodásunk központjában is a globalitás áll. Öt kontinensen működő több, mint 70 értékesítési vállalatunkkal nagyon is jó úton haladunk e felé.

 Remek választék

Csak tavaly, több, mint 900 új terméket fejlesztettünk és hoztunk forgalomba, és aktuális szortimentünk több mint 4000 cikkből áll. Minden nap 80 000 termékünk talál otthonra világszerte vásárló ügyfeleinknél.

 Zöld fény

A fenntarthatóság fontos számunkra. Három úton biztosítjuk ezt az Ön számára: A LED technológia nemcsak energiatakarékos, hanem költséghatékony is, hosszú élettartamával pedig értékes erőforrások spórolhatók meg.

 Minőség és jótállás

Nagy elvárásokkal tekintünk termékeink és szolgáltatásaink minőségére. A fejlesztés és a gyártás minden lépését – az eredeti ötlettől a tervezési fázison át a kész termékig – ezen szempontok vezérlik.

 Közel Önhöz

A logisztika kulcsfontosságú szerepet tölt be szervezetünk működésében. Az, hogy 17 raktárunk teljes raktárterülete meghaladja a 200 000 m3-t, magáért beszél. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kereskedelmi partnereinknek megfelelő időben szállítsunk és elérhetővé tegyük termékeinket az Ön számára.